EDİRNE / MERKEZ - Fevzipaşa İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nin  Kasım Ayı Etkinliklerini öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ara

Okul Öncesi Öğretmenimiz Dilek Yaz AYGÜN'ün yürüttüğü "I Discover My Future  With Coding STEM" adlı eTwinning Projesi ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandık. Fevzipaşa İlkokulu ailesi olarak gösterdiği emekleri içinöğrencilerimize, projeyi yürüten öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Kodlama ve STEMle Geleceğimi Keşfediyorum isimli eTwinning projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar ;

Ock

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, okulumuzda düzenlenen karne törenine katılarak çocuklarımızın karnelerini dağıttı ve sevinçlerine ortak oldu.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dr. Önder ARPACI ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Cemal TURAN öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. Bayrak törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz sonrasında derslikleri gezerek incelemelerde bulundu.

May

Kas

10-16 Kasım Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'ye geldiğinde kaldığı odayı ziyaret ettik.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümünü Anma Töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Dersimiz müzede! Sınıf müzelerini oluşturmak isteyen öğrencilerimiz müzeler hakkında bilgi edinmek amacıyla Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ne gittiler.

Ekm

Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak ve kitap okuma bilinci kazandırmak amacı ile Edirne 7. Kitap Fuarı'na giden öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.